XXVIII. Tisza Triatlon Klubcsapat Ob és országos ranglista verseny, 2019.05.25-26.

Megnyitottuk az idei versenyszezont az első triatlonversennyel Tiszaújvárosban, a hagyományosan szezonnyitó XXVIII. Tisza Triatlonon. Az idén a Castor rekordszámú csapattal képviseltette magát.


Szombaton a  klubcsapatok
versengése folyt, ahol mind UP1, UP2 és senior korosztályban is tudtunk csapatot indítani, összesen 4-et. A versenyszám érdekessége, hogy a csapattagoknak együtt kell teljesíteni a távokat, folyamatosan figyelve egymásra, majd együtt beérkezve a célba. Csapataink remekül helytálltak a versengésben, mely egyben bemelegítés is volt a másnapi egyéni számokra.

Vasárnap az egyéni ranglista versenyekre került sor, ahol mindenki a legjobb tudása szerint igyekezett helytállni a népes mezőnyben. A Castor idén itt is rekordszámú indulót nevezett, szám szerint 23-at, Aquakidtől egészen a senior korosztályig. A legeredményesebb Rácz Dorka volt, aki ezüstérmet nyert az Újonc1 lány korosztályban.

A hétvégén rajthoz állók név szerint:
Ruzsás Dorina, Tordai Natália, Rácz Dorka, Miklós Barbara,

Jármay Boróka, Koch Anna Flóra, Szabó Eszter, Ruzsás Viktória, Tordai Tamara, Hollós Borbála, Franta Szonja
Varga Domonkos, Balogh Márton, Rácz Dominik
Wenner Eszter, Balogh Zsuzsa, Lelkes Flóra
Liker Dávid, Jármay Balázs, Csirmaz István, Jászai Péter, Bánhidi Péter
Szente Szilvia, Kovács Zsuzsanna

A két nap kiváló hangulatban telt, az időjárás is mellénk szegődött és meleg, napsütéses időben élvezhettük a versenyt. A lelkes Castor szurkolótábor (versenyzők és családtagok egyaránt), mikor éppen nem buzdított valakit kipróbálhatta a hullámmedencét, vagy éppen az óriáscsúszdát.

Minden versenyzőnknek nagy gratuláció, folytatás következik Lengyeltótiban, az V. BÚI Triatlon versenyen. Hajrá Castor!

     

     

További képek a Galériában:
Szombat – Klubcsapat OB
Vasárnap – Ranglista verseny