Miért szeretünk ide járni?

Miért válaszd a Castor egyesületét, ha sportolni akarsz? Légy akár gyerek, akár felnőtt, itt megtalálod a választ!

Én azért szeretek a Castorba járni mert nagyon jó a közösség és az edzések is hatékonyak. Sokszor kikészülünk egy-egy edzés után de a jó hangulat mindig megmarad.

Eszter, 14 éves

Azért szeretek castoros lenni, mert olyan a csapat, mint egy nagy család. Összetartóak vagyunk, motiváljuk egymást, és persze jókat nevetünk, így az edzések, versenyek is jó hangulatban telnek.

Réka, 15 éves

Én azért szeretek a Castorba járni, mert nagyon jó a közösség, a versenyen mindenki segíti a másikat!

Szonja, 11 éves

A Castor SE azért nagyon jó klub, mert egy közös vezérfonal mellett, mégis személyre szabottan tudok felkészülni céljaim elérésére. Komoly és tapasztalt edzői háttér, valamint segítőkész társak vesznek körül, akikkel élmény még a nagyon korai úszás is. A klub egy nagyon szoros, baráti hangulatú közeg, ami önmagában óriási motiváció a mozgásra és a fejlődésre.

Tamás, 32 éves

Már senior koromban csatlakoztam a csapathoz. Imádok versenyezni,  de korábban elkerültek a sikerek. Nagyon sokat lehet fejlődni akkor, ha nem egyedül készülök a versenyekre, hanem társakkal együtt.
Jó együtt járni versenyekre és osztozni a többiek sikerében, vagy örülni csak annak, hogy edzettünk együtt egy jót és kikapcsolódtunk. Mert ne feledjük, amatőrök vagyunk mindnyájan.

Péter, 44 éves

Azért szeretek a Castorba járni, mert az edzések változatosak, és bár kemények, de mindig jó hangulatúak.

Zsuzsi, 15 éves