ÖTTUSA – TRIATLON EDZÉSHELYSZÍNEK ÚJBUDÁN

Úszás

Nyéki Imre (Kondorosi) Uszoda

Ugrás a térképhez

Futás

SPORT11, Nyéki Imre Uszoda, Kamaraerdő

Ugrás a térképhez

Lövészet

Tóváros Lakópark

Ugrás a térképhez

Kerékpár

Sport 11, Kánai út

Ugrás a térképhez

Torna

Tóváros Lakópark

Ugrás a térképhez

Úszás edzések

Úszásedzésink mind a gyerekek, mind a felnőttek számára a Nyéki Imre (Kondorosi) Uszodában zajlanak.
Az uszoda közel 20 éves múltra tekint vissza és a folyamatos felújításoknak köszönhetően korszerűnek tekinthető uszoda. A fedett térben egy 33 méteres úszómedencében tartjuk az edzéseket. A jelenleg is zajló felújítás alatt a kültéri részen található 25 méteres medencében edzünk.

Nyéki Imre Uszoda

Kondorosi út 14., Budapest 1114
Telefon: (70) 903 7714
Web: uszoda Facebook oldala

Futás edzések

Futás edzések

Futásedzéseinket a SPORT11-nél a Kőérberki-tónál tartjuk a nagyobb gyerekek számára. A középső- és kis csoportba járó gyerekek a Nyéki Imre Uszodánál futnak. A felnőttek egyéni edzéstervek alapján készülnek.
Szombatonként terepfutás van gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a 11. ker-i Kamaraerdőben, külön csoportokban a tudásszintnek megfelelően.

Kőérberki-tó, SPORT11

Kőérberki-tó, Kánai út 2. Budapest 1112

Nyéki Imre Uszoda

Kondorosi út 14., Budapest 1114
Telefon: (70) 903 7714
Web: uszoda Facebook oldala

Kamaraerdő

Kamaraerdő, Budapest 1112

Erősítés, torna

Hetente többször tartunk erősítő- és tornaedzéseket a gyerekek számára, melynek helyszíne a Tóváros Lakóparkban (a SPORT11-hez közel) található terem (Kánai út 3. Budapest 1112). 

Lövőedzések

Az öttusa sportágat űző gyerekek 12 éves kortól lövőedzésen vesznek részt, mely az úszás és futás után kerül bevezetésre az öttusában. A lövészetnek szintén a Tóváros Lakóparkban (Kánai út 3. Budapest 1112) található terem ad helyet. 

Tóváros Lakópark (SPORT11 mellett)

Kánai út 3., Budapest 1112

Kerékpár edzések

A triatlonozó gyerekek és felnőttek kerékpáredzése tavasztól őszig a Sport 11 sportlétesítmény mellett található biztonságos, autóforgalomtól mentes, betonozott utakon zajlik. Ezek technikai jellegű edzések, futással kombinálva.
A nagyobb gyerekek 12 éves kor felett az edző vezetésével a Kondorosi Uszodától indulva hosszabb kerékpárutakat is megtesznek. A felnőtt triatlonosok hétvégente külön kerékpáredzést tartanak a környező , Budapesten kívüli országutakon.

Sport 11., Kánai út